fbpx
Reisekompis csomagolástervezés
2020. 04. 14.
arculattervezes-ügyvedi iroda-logodesign-businesscard-design copy
M Legal Lawyer Branding
2019. 10. 31.

Retro Digital International
arculat fejlesztés

Az ír marketing ügynökség azzal a céllal keresett meg bennünket hogy szeretnének egy olyan ütős arculatra váltani amiben valahogy megjelenik a káosz és retró hangulata ugyanakkor mégis legyen modern és profizmust sugalló. Mivel ezek alapjáraton ütik egymást igy elég sokat kisérleteztünk és ötleteltünk amire eljutottunk a végső célig. 15 db logón keresztűl eljutottunk a végleges emblémához. A végeredményben megvalósult minden amit féltünk de mégis szerettünk volna egyszer egy arculatban látni. Intenziv szinek keverése, anarchia és káosz szimbólumok tudatos használata, egyensúlyt felrúgott arculati elemek. Miután meglett a logó, teljes offline és online arculatot terveztünk partnerünknek.

Projectre tervezett elemek:
Logó tervezés és arculattervezés
Webdesign tervezés
Offline brossúra és rollup tervezés
Social média elemek
névjegykártya
Email lábléc
Arculati kézikönyv

Digital Retro International

Partnerünk véleménye:

Sarah Presch
Digital Retro International

"As an Irish company, we took a bit of a gamble by using a Hungarian company we found on Google, but we couldn't be happier with the result. Zsolt's professionalism is second to none, and he really took the time to understand our brand and come up with designs that really capture who we are. He managed our re-brand in a matter of weeks, plus we had no issues with the language barrier at all. If anyone's looking for a great designer, look no further, Zsolt's amazing and we've already got him doing more stuff for us!"
parallax background

Dolgozzunk együtt. Legyen a Te céged is csúcsragadozó!

Számomra az olyan hosszútávú kapcsolatok kiépítése a cél, ahol végül mindenki nyertes fél. Ezért mindig nyitott vagyok új dolgokra, és szívesen adom a nevem a munkáim mellé. Üljünk le egy kávé mellé és beszéljük át miben tudok segíteni.