Arculattervezés

Találkozzunk személyesen vagy online,
és kezdjünk el beszélgetni a céged új arculatáról!

TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS   I   TÖBB KREATÍV LÁTVÁNYTERV

VadonDesign kör

Vizuális tervezőként roppant fontosnak tartom, hogy akik megbíznak, minél egyedibb és konzisztensebb céges arculatot kapjanak tőlem.

A célom, hogy egy átgondolt, jövőben is működő arculatot tervezzünk. Egy ilyen arculat később az értékesítést, felismerhetőséget, valamint a márkahűséget is segíti.

De mi is az a céges arculat? Egy olyan előre meghatározott elemekből (logó, betűtípus, színek, stb..) álló rendszer ami a cég, szervezet vagy akár személy azonosíthatóságát segíti elő.

És miért fontos? Erősíti a pozitív első benyomást, ami óriási versenyelőny lehet a konkurenciával szemben.

MIÉRT SZERETNEK VELEM DOLGOZNI A PARTNEREIM?
OLVASD EL MI A VÉLEMÉNYÜK A KÖZÖS MUNKÁRÓL
Kiváló
45 vélemény alapján
Kata Urbán
Kata Urbán
2022-10-13
Zsolt works for his partners with the utmost professionalism, attention and flexibility. He responds quickly to orders and keeps deadlines well. He can come up with a constructive solution even in the most urgent situations. I recommend him very highly!
Hotel Hollókő Castellum
Hotel Hollókő Castellum
2022-07-28
Precíz, gyors, ügyes
Lajos Vincze
Lajos Vincze
2022-07-26
Nagyon kíváncsi voltam arra, hogy azokból a szedett-vedett gondolatokból, amit Zsoltnak átadtunk, milyen eredmény fog születni. Nagyon szép, letisztult grafika lett az eredmény, amely felülmúlta az elképzelésünket. Folytatjuk a közös munkát!
Barbara Kiss
Barbara Kiss
2022-05-26
Csomagolás tervezésre kerestem szakembert. Sok grafikus pórtfólióját megnéztem és abból választottam ki a VadonDesignt. Kicsit bizalmatlan voltam mert volt már csalódásom grafikussal, de végül megállapodtunk. A munka gyorsasága és minősége minden elképzelésem felül múlta, profi anyagot kaptam, szép látványtervvel prezentálva, több verzióban. Nagyon szépen köszönöm a munkát, remélem még dolgozhatunk közösen.
Zoltán Szakács
Zoltán Szakács
2022-05-26
Céges grafikai munkát rendeltem. Gyorsan, a megbeszéltek szerint el is készült. A távolság miatt online kommunikáltunk, ami nagyon megkönnyítette a folyamatot és az elképzelések egyeztetését. Az új webshopunk és céges megjelenésünk arculati elemeinek átdolgozása a közös következő projektünk lesz. Már várom! Maximálisan ajánlom!
Csaba Andrus
Csaba Andrus
2022-04-06
We commissioned Zsolt with the individual design of our Swiss homepage in 3 languages (GER / FRA / ITA). He takes the time to listen to the client's wishes and takes the work very seriously. He implemented our requirements extremely professionally and, importantly, impressively quickly. We are very happy with the result. Very competent agency with fair pricing. Highly Recommended!
Pèter Varga
Pèter Varga
2022-01-25
Gyors és Profi munka. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Robert Vamosi
Robert Vamosi
2022-01-10
Nagyon jól megérti és leképezi az ügyfél igényét. Szuper munkát szállít
Scolia Technologies
Scolia Technologies
2021-11-23
Zsolt munkájával maximálisan meg voltunk elégedve. Abszolút magáévá tette a megrendelői igényeket, és rendkívüli precizitással, nagyfokú kreativitással valósította meg a kért grafikai terveket. Csak ajánlani tudjuk!
Mucsi Istvàn
Mucsi Istvàn
2021-10-29
Professional and flexible attitude, high quality work.

ARCULATTERVEZÉS

MENETE:

1. Konzultáció:

IGÉNYFELMÉRÉS ÉS AJÁNLATADÁS

2. Konkurencia elemzés:

KUTATÁS ÉS MOODBOARD KÉSZÍTÉS

3. Arculat alapok tervezése:

KÜLÖNBÖZŐ LOGÓKONCEPCIÓK ÉS ARCULATI LÁTVÁNYTERVEK KÉSZÍTÉSE

4. Brand image kialakítás:

SZÍN, TIPOGRÁFIA, ARCULATI ELEMEK MEGHATÁROZÁSA BRANDBOOKBAN

5. Arculati elemek kialakítása:

EGYÉB ARCULATI ELEMEK MEGTERVEZÉSE

Az arculattervezés a felfedezéssel kezdődik.

10 év alatt kifejlesztett és bevállt megközelítéssel vizsgálom meg brandjének mire van szüksége. Mit próbál kommunikálni jelenlegi és potenciális ügyfelei felé? Hogyan szeretné, ha szervezetét a világban képviselnék? Felfedező folyamatunk felszínre hozza ezeket és még sok más választ, és utat mutat a tervezéshez. A feltáró információk felhasználásával megalkotjuk cége ügyfél-személyiségét.

Áttekintjük versenytársait, elemezzük őket hogy tudjuk ki a pontos konkurencia. Ezután olyan arculatot és identitást alakítunk ki, amely időtálló és fenntartható és méltó kihívó. 

Alapvetőleg több koncepciót ( 3-4 ) készítünk el a megadott útmutatások alapján. Ebből a közösen kiválasztott tervet csiszoljuk az elvárt irányba, és készítünk hozzá arculati kézikönyvet.

Ezután olyan arculatot és identitást dolgozunk ki, amely időtálló és fenntartható, és amely erősíti üzenetét és növeli vállalkozását.

Legyen cége nagy vagy kicsi, régi vagy új, ha szeretné, hogy márkája észrevehetőbbé váljon jó helyen jár. Tekintse át portfóliónkat és kérjen ingyenes árajánlatot.

AZ ARCULATTERVEZÉS

ARCULATTERVEZÉS

ELEMEI:

branding, márka identitás fejlesztés

mintaszerkezetek és digitális ikonok

arculati kézikönyv

tipográfiai hierarchia és betűtípus-specifikációk

infografika

prezentáció sablon

céges arculattervezés

ARCULATTERVEZÉS

MENETE:

1. Konzultáció:

IGÉNYFELMÉRÉS ÉS AJÁNLATADÁS

2. Konkurencia elemzés:

KUTATÁS ÉS MOODBOARD KÉSZÍTÉS

3. Arculat alapok tervezése:

KÜLÖNBÖZŐ LOGÓKONCEPCIÓK ÉS ARCULATI LÁTVÁNYTERVEK KÉSZÍTÉSE

4. Brand image kialakítás:

SZÍN, TIPOGRÁFIA, ARCULATI ELEMEK MEGHATÁROZÁSA BRANDBOOKBAN

5. Arculati elemek kialakítása:

EGYÉB ARCULATI ELEMEK MEGTERVEZÉSE

Az arculattervezés a felfedezéssel kezdődik!

10 év alatt kifejlesztett és bevállt megközelítéssel vizsgálom meg, hogy brandjének valójában mire van szüksége. Mit próbál kommunikálni jelenlegi és potenciális ügyfelei felé? Hogyan szeretné, ha szervezetét a világban képviselnék? Felfedező folyamatunk felszínre hozza ezeket és még sok más választ, valamint utat mutat a tervezéshez. A feltáró információk felhasználásával megalkotjuk cége ügyfél-személyiségét.
 

Az arculattervező dolga hogy áttekinti partnere versenytársait, elemezik őket, hogy megtudjuk ki a pontos konkurencia. Ezután olyan arculatot és identitást alakítunk ki, amely időtálló, fenntartható és méltó kihívója az Ön vetélytársainak. 

Vállalati arculattervezésnél alapvetőleg több koncepciót ( 3-4 ) készítünk el a megadott útmutatások alapján. Ebből a közösen kiválasztott tervet csiszoljuk az elvárt irányba, és készítünk hozzá arculati kézikönyvet. Ezután olyan arculatot, illetve identitást dolgozunk ki, amely időtálló és fenntartható, illetve amely erősíti üzenetét, növeli vállalkozását.

Legyen cége nagy vagy kicsi, régi vagy új, ha szeretné, hogy márkája észrevehetőbbé válljon jó helyen jár. Tekintse át portfóliónkat és kérjen ingyenes árajánlatot!
AKIKKEL MÁR SIKERESEN EGYÜTT DOLGOZTAM
PARTNEREIM
vadondesign logok partnerek114
vadondesign logok partnerek114

ARCULATTERVEZÉS CSOMAGOK

MINDEN TERVEZÉSI FELADAT TELJESEN EGYEDI,
EZÉRT NEHÉZ ELŐRE KITALÁLT CSOMAGOKBAN GONDOLKOZNI!

Ugyanakkor az általános igényeket figyelembe véve, megalkottunk 3 különbözö méretű arculattervezési menetet

STARTER ARCULATTERVEZÉS

A starter arculattervezési csomag a legköltséghatékonyabb arculati kezdő csomag. Egy logót és egy névjegykártyát foglal magába, általában a teljesen kezdő vállalkozásoknak ajánljuk ezt a csomagot. Megadja a vállakozásnak azt a szilárd alapot, amire később a további arculati tervezés alkalmával lehet külön elemeket építeni. Igény esetén a print anyagok legyártásban is tudunk segítséget nyújtani.

KIS ARCULAT

A kis arculati csomagunk a logó tervezésen kívül névjegy, levélpapír, digitális levélpapír, email lábléc és boríték tervezését foglalja magába. A csomagot nagyobb igényekkel rendelkező KKV-knak ajánljuk, ahol a marketingre nagyobb igény van. Több logó variációból tudja az ügyfél kiválasztani a számára szimpatikusat, és 3 ingyenes korrektúra fordulóval tudja érvényesíteni azt.

NAGY ARCULAT

Komplex arculat, avagy nagy arculat tervezését azoknak ajánljuk, akik részletesen kidolgozott-átfogó online es offline arculattal szeretnének egységes megjelenést kölcsönözni cégüknek. Itt már az apró elemektől kezdve (mint pl: meghívó, cégér tábla, prezentációs alapok, bélyeg, banner stb.. ) a nagyobb tételekig (pl. plakát, irányitó táblák, website-ok, landing pagek, szórólapok, brossúrák) terjed ki a tervezés.

KÉSZEN ÁLLSZ A KÖZÖS MUNKÁRA?

Amennyiben ötleted, projected lenne számomra, lépj velem kapcsolatba és mondj el többet:

info@vadondesign.hu
+36 20 264 55 37
KÉSZEN ÁLLSZ A KÖZÖS MUNKÁRA?
Amennyiben ötleted, projected lenne számomra, lépj velem kapcsolatba
és mondj el többet:
info@vadondesign.hu
+36 20 264 55 37
KÉSZEN ÁLLSZ A KÖZÖS MUNKÁRA?
Amennyiben ötleted, projected lenne számomra, lépj velem kapcsolatba
és mondj el többet:
info@vadondesign.hu
+36 20 264 55 37