VadonDesign Grafikai Tervezés

Logótervezés

Egy egyedi, időtálló logó a céged alappillére. 

Megkülönböztet és kiemel a konkurenciától, a későbbi beazonosíthatóságot pedig versenyelőnnyé emeli.

VadonDesign kör

Szeretnél ütős első benyomást tenni?
Kreatív logó tervezésre vágysz?
Ki akarsz tűnni versenytársaid közül?
Ha igen akkor jó helyen jársz.

Legyél kezdő vállalkozó, vagy nagy cég tulajdonosa, tudnod kell hogy előbb vagy utóbb mindneképp szükséged lesz egy minőségi, egyedi és időtálló logóra.

De mire jó egy cég logója? 
Kommunikál: Segít beazonosítani mivel foglalkozik az adott cég.
Egyedivé tesz: egy jó logót bármikor felismersz, melyik céghez is tartozik.
Hűségeséget épít: miután felismerik, a te szolgáltatásodat veszik igénybe, vagy te termékedet veszik le a polcról 

És végül ezeknek az egyvelegeként: profitot termel.

LOGÓTERVEZÉS

MENETE:

1. Konzultáció:

IGÉNYFELMÉRÉS ÉS ÁRAJÁNLATADÁS

2. Konkurencia elemzés:

KUTATÁS ÉS MOODBOARD KÉSZÍTÉS

3. Logó koncepciók tervezése:

KÜLÖNBÖZŐ LOGÓKONCEPCIÓK ÉS RAJZOK KÉSZÍTÉSE

4. Brand image kialakítás:

SZÍN, TYPOGRÁFIA, ARCULATI ELEMEK MEGHATÁROZÁSA BRANDBOOKBAN

5. Arculati elemek kialakítása:

EGYÉB ARCULATI ELEMEK MEGTERVEZÉSE

Nagyszerű termékeid vannak, nagyszerű szolgáltatásaid, jó! És most? Szükséged van egy egyenértékű nagyszerű logóra. Egy olyan márkaidentitásra, amely ezt igazolja. 

Egy jó logó ismertséget és bizalmat épít.

Öt kulcsfontosságú dologgal kell rendelkeznie:
– Emlékezetes
– Egyszerű
– Sokoldalú
– Valós
– Időtlen

A nap végén a logótervezés egy márkaépítési és marketingeszköz, amely a vállalkozásos megjelenítésére használható, miközben a történetedet meséli el. 

A kreatív kihívás minden stúdió számára az, hogy a stratégiai ötleteket pontos tervekre fordítsa, és nekünk talán ez az előnyünk is. Ha szeretné hogy márkája a lehető legfelkészültebb kézben legyen akkor jó helyen jár.

LOGÓTERVEZÉS

LOGÓTERVEZÉS

LEHETŐSÉGEI:

szó logó

embléma logó

monogram logó

absztrakt logó

figura / kabalalogó

évfórdulós / jubileumi logó

vegyes stílusú logó

színes / fekete-fehér

LOGÓTERVEZÉS

MENETE:

1. Konzultáció:

IGÉNYFELMÉRÉS ÉS ÁRAJÁNLATADÁS

2. Konkurencia elemzés:

KUTATÁS ÉS MOODBOARD KÉSZÍTÉS

3. Logó koncepciók tervezése:

KÜLÖNBÖZŐ LOGÓKONCEPCIÓK ÉS RAJZOK KÉSZÍTÉSE

4. Brand image kialakítás:

SZÍN, TYPOGRÁFIA, ARCULATI ELEMEK MEGHATÁROZÁSA BRANDBOOKBAN

5. Arculati elemek kialakítása:

EGYÉB ARCULATI ELEMEK MEGTERVEZÉSE

Nagyszerű termékeid, esetleg nagyszerű szolgáltatásaid vannak? Jó! És most? Szükséged van egy egyenértékű nagyszerű logóra. Egy olyan márkaidentitásra, amely ezt igazolja. 

Egy jó logó ismertséget és bizalmat épít.

Öt kulcsfontosságú tulajdonsággal kell rendelkeznie:
– Emlékezetes
– Egyszerű
– Sokoldalú
– Valós
– Időtlen

A logótervezés egy márkaépítési- és marketingeszköz, amely a vállalkozásod megjelenítésére használható, miközben a történetedet meséli el. 

A kreatív kihívás minden stúdió számára az, hogy a stratégiai ötleteket pontos tervekre fordítsa, és nekünk talán ez az előnyünk is. Ha szeretné hogy márkája a lehető legfelkészültebb kezekben legyen akkor jó helyen jár.

MIÉRT ENGEM BÍZZ MEG?
ÉRVELJENEK AZ ÜGYFELEIM
45 értékelés alapján
Kata Urbán
Kata Urbán
2022-10-13
Zsolt works for his partners with the utmost professionalism, attention and flexibility. He responds quickly to orders and keeps deadlines well. He can come up with a constructive solution even in the most urgent situations. I recommend him very highly!
Csaba Andrus
Csaba Andrus
2022-04-06
We commissioned Zsolt with the individual design of our Swiss homepage in 3 languages (GER / FRA / ITA). He takes the time to listen to the client's wishes and takes the work very seriously. He implemented our requirements extremely professionally and, importantly, impressively quickly. We are very happy with the result. Very competent agency with fair pricing. Highly Recommended!
Mucsi Istvàn
Mucsi Istvàn
2021-10-29
Professional and flexible attitude, high quality work.
Marcell Veszpremi
Marcell Veszpremi
2020-07-14
We utilised VadonDesign for custom packaging and logo design. We had a lot of bumps in the road with last minute changes. Zsolt adjusted swiftly and got high quality designs ready for us quickly and efficiently. Thank you and hope to work with you in the future!
Daniel Wälchli
Daniel Wälchli
2019-09-02
Zsolt has been supporting us in various areas of graphic design, marketing merchandise design as well as website design. The results and the collaboration where always highly professional and with a large degree of flexibility when needed. We hope to continue our collaboration for the years to come. Daniel Wälchli Managing Partner Digital Improvements
Sarah Presch
Sarah Presch
2019-08-13
As an Irish company, we took a bit of a gamble by using a Hungarian company we found on Google, but we couldn't be happier with the result. Zsolt's professionalism is second to none, and he really took the time to understand our brand and come up with designs that really capture who we are. He managed our re-brand in a matter of weeks, plus we had no issues with the language barrier at all. If anyone's looking for a great designer, look no further, Zsolt's amazing and we've already got him doing more stuff for us!
Fazekas Anna
Fazekas Anna
2018-10-12
I adored working with Zsolt. He is professional at every service he offers. We got far more than what we had expected at first sight. Thank you for contributing to our project with such an amazing professionalism and creativity.
Viktoria Toth
Viktoria Toth
2018-06-14
Very fast and professional service
AKIKKEL MÁR SIKERESEN EGYÜTT DOLGOZTAM
PARTNEREIM
vadondesign logok partnerek114
vadondesign logok partnerek114

LOGÓTERVEZÉSI CSOMAGOK

3 különböző logótervezési csomag áll azon partnereink rendelkezésére, akik logótervezési szolgáltatásunk szeretnék igénybe venni.

Azt, hogy melyik csomagra lehet szükséged, befolyásolja a cég profilja, a szolgáltatás amit nyújt, a célközönség, valamint az erre ráforditani kivánt büdzsé. 

Pár tanács a logótervezés megkezdése előtt: Kérdezd meg magadtól, hogy mit szeretnél elérni a logóval, mire szolgáljon a logód?  Ezután válaszd ki a megfelelő formátumot! A logó lehet szöveg alapú, ikon alapú, vagy kombinációja a kettőnek. A színeken is érdemes előre gondolkozni és leszűkíteni. Miután a logód megkaptad a tervezőtől, kérj visszajelzést másoktól! Ez egy nagyon jó külső visszajelzés és visszacsatolás, hogy valóban sikerült-e elérnünk a célunkat. Ha mindenki érti az üzenetét a logódnak, akkor készen állsz az új logód használatára és branded építésére. Ne feledd, a következetes arculat használata kiemel a konkurenciából!

 

LOGÓTERVEZÉS BASIC

A logó tervezés már akár közepes méretű cégeknek is tökéletes választás lehet. Akik már felismerték a márkatervezés fontosságát, de még nincsen nagyobb rendelkezésre álló pénzügyi háttér rá. Álltalában ebben a csomagban 3-5 logó verzió készül és ezt 3 korrektúra fordulóval finalizáljuk. Persze minden nyomdai formátumban rendelkezésre bocsájtjuk, raszteres és vektoros formátumban.

LOGÓTERVEZÉS REDESIGN

A redesign olyan logófrissítést jelent, ahol a régi logót modernebb formába öntjük, de úgy, hogy a cég régi ügyfelei is felismerjék azt. Itt álltalában a formavilág és szín világ csak minimálisan frissül, mint egy autó típusnál egy forma frissítés. Mindenki tudja milyen autót néz, de mégis frissebb, üdébb, modernebb az új design. Álltalában ebben a csomagban 2-3 logó verzió készül és ezt 2 korrektúra fordulóval finalizáljuk. A végső logót  minden nyomdai formátumban rendelkezésre bocsájtunk, raszteres és vektoros formátumban is.

LOGÓTERVEZÉS PRO

A logótervezés nagyágyúja. Itt már komolyabb piaci feltérképezés is van mögötte, megvizsgáljuk a konkurenciát, összehasonlítjuk a jó valamint a kerülendő példákat. Ebben a csomagban mindent meghatározunk, ami egy cégnek az erős kezdéshez kell: logó, arculati színek, betűk és arculati elemek. 4-6 terv szokott születni, de nem ritka, hogy még több. 4 korrektúra fordulót adunk a véglegesítéshez. A felhasználható logót JPG formátumban és nyomdai vektoros PDF-ben adjuk át, illetve olyan formátumban, melyben az ügyfél igényli. Végül adunk még egy mini arculati kézikönyvet, ami tartalmazza a választott betűt és színeket.

KÉSZEN ÁLLSZ A KÖZÖS MUNKÁRA?

Amennyiben ötleted, projected lenne számomra, lépj velem kapcsolatba és mondj el többet:

info@vadondesign.hu
+36 20 264 55 37
KÉSZEN ÁLLSZ A KÖZÖS MUNKÁRA?

Amennyiben ötleted, projected lenne számomra, lépj velem kapcsolatba és mondj el többet:

info@vadondesign.hu
+36 20 264 55 37