MINDEN PROJECTEM VÉGÉN KIKÉREM PARTNEREIM VÉLEMÉNYÉT HOGY A LEHETŐ LEGFRISSEBB VÁLASZT KAPJAM, HOGY HOL TUDOM SZOLGÁLTATÁSOMAT FEJLESZTENI.
ALÁBBI 2 LINKEN NYÍLVÁNOS VÉLEMÉNYEKET OLVASHATTOK:
KÍVÁNCSI VAGY MÉG TÖBB PARTNEREM VÉLEMÉNYÉRE?
ÜGYFELEIM VISSZAJELZÉSEI:

Tamás Orbán
GERMOTO - Tulajdonos

Csak ajanlani tudom Zsolt munkait. Logotervezes es a weboldal ist stimmel! Köszönet erte.

Ellie Schwartz
Tulajdonos

Nem részletezném, egyszerűen KIVÁLÓ! 🙂 Nemcsak nekünk, hanem mindenkinek tetszik az általatok készített összes munka! Csak így tovább!

Klein Maria
SzexEd - tulajdonos

Egy különleges és izgalmas iskolai projekt arculatának, logójának és webdesignjának megalkotására kértük fel Zsoltot. Az első perctől fogva biztosak voltunk abban, hogy jó kezekben vagyunk. Aki minőségi, korrekt, precíz és szakmailag is kitűnő webdesignert keres, az Zsoltnál abszolút megtalálja a számításait. Csillagos 5-ös.

Renáta Molnár
tulajdonos

Profi munka, alapos felmérés után az elképzeléseimet és az igényeimet nagyon szépen meg tudta valósítani. Bátran ajánlom mindenkinek!!

Tamás Orbán
GERMOTO - Tulajdonos

Csak ajanlani tudom Zsolt munkait. Logotervezes es a weboldal ist stimmel! Köszönet erte.

Fazekas Anna
Forte Femina -Tulajdonos

Zsolt munkájáról csak pozitívan tudok nyilatkozni. Gyorsan, pontosan dolgozik, kreatív, szavak nélkül is kitalálja, hogy mire gondolok. Köszönöm szépen az eddigi együttműködésünket!

Tiefenbeck Éva
EVA beauty szalon - tulajdonos

Örülök, hogy megtaláltam Zsoltot, maximálisan elégedett vagyok a munkájával!😉Köszönöm!

Csizy Gergely
Perk Consulting -tulajdonos

Teljeskörű arculattervezést végzett nálunk. Kiváló, kreatív és segítőkész munkát végzett! Jól tudja összhangba hozni a különböző igényeket! Jól vezeti a folyamatot és mindig rendelkezésre áll!

Csaba Rusznyak
Frufru szalon - Tulajdonos

Már évek óta ők tervezik és kivitelezik minden grafikai és design elemünket a weboldalaktól kezdve a portál grafikákon át az étlap tervezésig. Mindig top minőséget és odafigyelést kapunk megfizethető áron. Kell ennél több egy megbízható üzleti partnertől?!

Krisztian Orszag Varga
Forte PetSpa London -Tulajdonos

Ügyesek a srácok. Csak ajànlani tudom őket azoknak, akiknek grafikai munkàra van szüksège!

Szaszi István
Glamor Klinik

Gyönyörű lett a Glamor Klinik arculata. Örülök, hogy a Vadon Design-t választottuk. Köszönjük!

Ojtó Szabolcs
Slendy Kft.

Teljeskörű arculattervezést végzett nálunk. Gyors, modern és kreatív munkát kaptam a Vadon Designtól, ami maximálisan megfelelt az elvárásoknak, sőt... Nem véletlen, hogy több ügyfelet is hozzájuk irányítottam.

Kata Bartus
Shox

Igazán klassz csapat! Rugalmasak, kedvesek ... Jó velük dolgozni!

Rudolf Brigitta
Kristály Imperial Hotel

A Vadondesign szolgáltatásait prospektustervezésre vettük igénybe, teljesen új design kialakítására adtunk megbízást. Az első terveket nagyon gyorsan megkaptuk több választási lehetőséggel, így nagyban megkönnyítette a helyzetünket. A továbbiakban is rugalmas és gyors volt az együttműködés, a végeredménnyel pedig maximálisan elégedettek vagyunk! Mindenképp szeretnénk a későbbiekben is együttműködni.

Rózsa Beáta
Glamor Klinik

Precíz, türelmes, kreatív csapat, mindig a megbeszéltek szerint alakultak a munkák. A határidő betartásában, a széleskörű szakmai rálátásnak köszönhetően mindig megfelelő tájékoztatást kaptam az árajánlattól a kivitelezésig. Az elképzeléseim valósultak meg.

Dudla János
Bovi Motorsport

Korrekt, gyors, rugalmas. A tervezett végeredmény tetszik. Kreatív grafikai megoldások, pontosság, rugalmasság.

Marton Zoltán
cégvezető

Nagyon kreatív és dinamikus csapat. Elsőre ráéreztek a koncepcióra és ennek megfelelően történt végig a kivitelezés. Cégünk teljes mondanivalóját tükrözi az elegáns munka. Kreatív tervezés és kivitelezés.

Dr. Kőmíes József
Airmon Kft.

Korrekt és konstruktív. Messzemenően figyelembe vették elvárásainakt. Elégedettek vagyunk vele, megnőtt ezen keresztül a megkereséseink száma. Meglévő széleskörű háttéren nyugvó jó ötletek. Határidők tartása, gyors reagálás a felvetésekre.

Dr. Szabó Bence
EURO Pályázat Kft.

Gyors, rugalmas, kreatív csapat. Ötletes tervek, azt kaptam, amire számítottam. Amiben jók: kreativitás, megértik mit szeretnénk.

B. Tibor
Human Sec Kft.

Mivel határidős munkánk volt, weboldalunkat és arculatunkat pontos leszervezett ütemben 5 nap alatt teljesen elkészítették. Rendkívül gyors határidővel készülnek az anyagok és extra kívánságaink is teljesülnek. Rugalmasság, gyorsaság és minőség jellemzi a csapatot.

Varga Melinda
Contact Europe Alapítvány

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatás minőségével és a szolgáltató kreativitásával, szaktudásával egyaránt. Úgy gondolom, ebben a szakmában különösen fontos, hogy odafigyeljenek az ügyfél elképzeléseire, kéréseire, ez a Vadon Design-nál maximálisan megvalósul. A munka mindig határidőre elkészül, és maximálisan megfelel az elvárásainknak. Amennyiben változtatásokat szeretnénk kérni, arra mindig van lehetőség. Erősségei a csapatnak: Design, grafikai tervezés, arculattervezés, logo készítés.

Tokár László
Tocar Kft.

Teljesen együttműködtek a munka alatt, minden egyes változtatást úgy kezelnek mintha az az első kérés lenne. Alaposan felmérték igényeim, így az általuk elkészített első design tervezet azonnal az én ízlésemnek megfelelően lett elkészítve. Rendkívüli kreatív és gyors csapat, minden felmerülő kérdést/kérést teljesítenek.

Dr. Madách Gabriella
Dr. Madách ügyvédi iroda

A stúdió pont olyan emblémát tervezett amiről álmodtam, pedig nem is tudtak róla, köszönöm a szép munkát!

Czégényi Gábor
Dream Group Kft.

A munkavégzés remek, különösen, hogy közvetlen hozzáférés van a designerhez és a programozóhoz is. Mindennel elégedett vagyok.

Daniel Wälchli
Contact Europe Alapítvány

Zsolt has been supporting us in various areas of graphic design, marketing merchandise design as well as website design. The results and the collaboration where always highly professional and with a large degree of flexibility when needed. We hope to continue our collaboration for the years to come.

Dávid Kiss
Tocar Kft.

Kreatív munkát nagyon nehéz (kb. lehetetlen) határidőre végezni, de Zsoltnak ez is mindig sikerül, így a fejlesztőinknek se kell sokat várakozniuk. A minőség és precizitás, amit nyújt pedig magáért beszél. Örülök neki, hogy végre sikerült egy profi és megbízható grafikust találnom, ráadásul számomra kedvező árfolyamon.

Adrián Pungor
Országos Magyar Méhészeti Egyesület

Rendkívül profi, gyors munkát végzett Zsolt, egy évek óta elhúzódó problémára talált megoldást számunkra. A kommunikáció, egyeztetések nagyon gördülékenyek voltak. Legközelebb is hozzá fordulunk webdesign kérdésében!

Katalin Czibor
Szakigárda

Gyors, profi, igényes munka. Köszönjük!

Sarah Presch
Digital Retro International

As an Irish company, we took a bit of a gamble by using a Hungarian company we found on Google, but we couldn't be happier with the result. Zsolt's professionalism is second to none, and he really took the time to understand our brand and come up with designs that really capture who we are. He managed our re-brand in a matter of weeks, plus we had no issues with the language barrier at all. If anyone's looking for a great designer, look no further, Zsolt's amazing and we've already got him doing more stuff for us!

Tóth Csaba
Webrockets Ügynökség

Gyors és minőségi munka, remek kommunikáció jellemzi a csapatot. Csak ajánlani tudom mindenkinek és remélem fogunk még együtt dolgozni!

Meyer Szonja
Szonja Yoga

I was very impressed by their expertise, clear communication and reliability. Thank you for the wonderful logo and leaflet which were designed extremely quickly. I would definitely recommend them!

Polonkai Gábor
informatikai vezető

Zsolttal többször dolgoztunk már együtt, csak ajánlani tudom másnak is.

Csilla Szabó
Vision Recruitment Kft.

Évek óta dolgozunk együtt a Vadon Design-al. Rendkívül elégedett vagyunk az ügyes csapat munkájával, honlapunkkal kapcsolatosan rengeteg pozitív visszajelzést kapunk nap mint nap. Külön öröm számunkra, az általunk megálmodott rendkívül komplex és egyedi színeket, koncepciókat, elképzeléseket magas színvonalon valósították meg.

Adrienn Barna
Travelbooggie

Minden kívánságunkat azonnal, a legmagasabb színvonalon végeztek el! Imádunk Veletek dolgozni!

Boronkay Bence
Pallér Csarnokrendszer

Korrekt, rugalmas. Szükség esetén rendelkezésre állnak, lehet rájuk számítani. Szép, igényes, az elvárásoknak megfelelő munkák, a változtatásokat megfelelően kezelik. Előnyeik: rugalmasság, kreativitás, határidők betartása.

Salvarani Zsófia
Lajos Mari Konyhája

Szívélyesnek, rugalmasnak, megbízhatónak jellemeznénk a velük való közös munkát. A tervezett munka igényes és ízléses volt. Árajánlat kidolgozásában, elvégzett munka ár-érték arányában, munkavégzés ütemezésében nagyon jó a csapat.

Buchbinder Autóbérlés
Vezetőség

Az emberben kialakult elképzeléseket, egyszerűen tökéletesen készítik el a megrendelő számára. Minden eddig elvégzett munkára az egyediség és a profizmus jellemző. Az elvégezett munka minőségéhez és különös kreativitásához képest, kifejezetten korrekt árakat biztosítanak. Nem volt semmilyen negatív tapasztalatom, vagy kérésem az elmúlt másfél év során, amit ne tudtak volna teljesíteni.

Nagy Éva Eszter
EU Polytechnikum

Szívesen dolgozunk a csapattal, mert gördülékeny a munka, e-mailben gyorsan regálnak, akár hétvégén is. Az általunk kért extra funkciókat, változtatásokat gyorsan és felhasználóbarát módon kivitelezték. Tanáraink is szívesen használják a honlapot, mert a tartalomkezelője egyszerű és felhasználóbarát.

Hortobágyi Tamás
VOLÁNBUSZ Zrt.

A cég rugalmas és pontos. Az elképzeléseinknek megfelelő, szép és pontos kivitelezés. Kreatív tervezés, pontosság, rugalmasság.

Nemes Mónika
Nemesgép 2000 Kft.

A céget nagyon korrektnek, segítőkésznek, rugalmasnak ismertem meg. Maximálisan törekedtek arra és segítettek abban, hogy a weboldalunk „felújítása” a saját elképzelésünkön alapuljon. Design kialakítás, rugalmasság, segítőkészség.

Mórocz Attila
Lapker Zrt.

Munkátok abszolút rugalmas, teljes mértékben megvalósítottátok, amit kértünk. Máskor is szívesen dolgoznék veletek, a tervezett munka mindenki tetszését elnyerte. Előnyök: gyors kommunikáció, változtatások 1-2 napon belüli elvégzése, ár-érték arány.

Pusztai István
Hungarikum Bisztró

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az VadonDesign-ra, tökéletes munkát végeztek, a megadott határidő előtt elkészültek, minden levelemre azonnal reagáltak és a kéréseimet haladéktalanul teljesítették a vártnál jobb minőségben. Mindenkinek ajánlom őket, akinek nincs ideje amatőrök próbálkozásait végigizgulni. Magas színvonalú és professzionális munkát adtak ki a kezükből.

Pintér László
EU-Clean Kft.

Gördülékeny, gyors, precíz, érthető. A nekem tervezett oldal megnyerte az én és partnereim tetszését. KREATIVITÁS - ÁR - PROFI SZERKESZTÉS – GYORSASÁG.

Fajván Péter
Benei Kft.

Kreaív, minőségi munka, gyors kommunikáció jellemzte az üzleti kapcsolatot. Az általunk elképzelt céges arculatot visszaadta az elkészült arculati elem

Jurics Adrienn
HLSZ

Gyors és megbízható, az igényeinknek megfelelő kivitelezés. Nagyon segítőkészek, odafigyelnek a megrendelő igényeire és nagy türelemmel változtatnak a terveken, hogy a végén a kívánt eredményt kapjuk.

Kassai Károly
Karlovill Bt.

A korrektség és a rugalmasság volt a kapcsolatunk alapja. A tervezés elején megbeszélt árak a munka végeztével sem változtak. Az elkészült honlapon közel egy év elteltével módosítást hajtottunk végre, amit pár nap leforgása alatt ingyen elvégzett a cég, nem volt másra szükség, mint egy e-mail váltásra. Magas szintű szakmai tudás párosult kiemelkedő hozzáértéssel. A világhálón ez a cég kínálta a legjobb ajánlatot. Akkor még persze személyes kapcsolat nem volt sem a vezetőséggel sem pedig a háttérben szorgosan dolgozó kollégákkal, de utólag sem kellett csalódnom.

K. Tímea
Slim Body Beauty Club Ltd

Nem részletezném, egyszerűen KIVÁLÓ!:) Nemcsak nekünk, hanem mindenkinek tetszik az általatok készített összes munka! Csak így tovább!

Konrád Ilona
KAT könyvelő iroda

Rövid határidőre igényesen elkészített weblapot kaptunk. Sok kreatív ötlettel támogatták elképzeléseinket, sokszor kaptunk segítő kezet a hozzá nem értésünkből adódó hiányosságok megoldására. Az elkészült weboldal professzionális, hatékony, könnyen kezelhető. Kreativitás, pontosság, minőség és nem utolsó sorban a kedvező árak.

Vezetőség
Szabó & Szomor Ügyvédi Iroda

A közös munka gördülékeny volt, ötletgazdag, nem nekünk kellett gondolkodnunk, hogy mit szeretnénk, hanem csak válogatnunk a lehetőségek közül, s azokat továbbgondolnunk. Kérdéseinkre, kéréseinkre mindig a segítőkészség volt a jellemző, sohasem maradtunk válasz nélkül.

Gáspár András
Diesel-gas hybrid Kft.

Korrekt, egyszerű és letisztult megoldások, azt kaptam amit elvártam. Átgondolt koncepciók, szép kivitelezések.

Tamási Zoltánné
Green Thai Ételbár

Szerintem kevés megbízható cég van ma Magyarországon, ezért szeretünk a VadonDesign-nal dolgoztatni, mert mindig rendelkezésre állnak. Kreatívak, az álltaluk tervezet munkával maximálisan elégedett vagyok. Jónak tartom őket minden területen, ne változzanak semmiben!

Óvári András
Vigyél Haza Alapítvány

A cégben megtaláltuk a startupok rugalmasságát, kreativitását, és a nagyvállalatok precizitását, profizmusát. Határidőben, jó minőségben, esztétikus, áttekinthető holnapot kaptunk, aminek az admin. felülete is könnyen kezelhető. Úgy gondoltuk, pontosan tudjuk, hogy mit akarunk, de amit kaptunk, jobb lett annál!

Kalóczkai Péter
Cerberos

Gyorsan, rugalmasan, de mindig az igényeinket szem előtt tartva dolgoztak. Remélem, hogy nem csak nekünk de az ügyfeleinknek is elnyeri tetszését az elkészült munka! Gyorsaságban és kreativitásban nagyon jók!

Heller Judit
TV2

A velük való munka gyors, rugalmas és gördülékeny. Az álltalunk tervezett munkát ügyfélorientáltnak és precíznek tartom. Ez az ügyfélorientált szemlélet, a gyors és hatékony rendelkezésre állás a cég előnyei közé tartozik!

Iván Ágnes
Fire Box Kft.

Nagyon kellemes az önök cégével dolgozni. Egyedi, szépen összealított, igényes munka. Megpróbálják maximálisan kielégíteni az ügyfél igényeit.

Timári Sándor
Alcor

Az együttműködésünkben a kreativitást, rugalmasságot és a partner megértésére fordított figyelmet értékeltem leginkább. Kreatívokban változatos, friss és korrektül kivitelezett terveket kaptunk. Feladat kiírásunkra gyorsan reagáltak, időt fordítottak az igényeink megértésére, jó minőségű és szép kivitelű munkát végeztek.

Vidákovics Béla Zsolt
Vidákovics ügyvédi iroda

Fiatalos, Lendületes, Pontos, Türelmes és Kreatív.

Milanovits Richárd
civil szervezet

Civil szervezetünk figyelemfelhívó plakátjának elkészítésére kértük fel a VadonDesign-t. A közös gondolkodás, majd a gyors megvalósítás közben is folyamatosan úgy éreztük, jó kezekben van a plakát-ügyünk. A végeredmény magért beszél: igényes és lelkiismeretes munkával készült, profi terméket kaptunk. Köszönjük és bátran ajánljuk mindenkinek a Zsoltékkal való együttműködést!

Juhász Erik
JKH Kft.

Egy elégedett ügyfél szavazatát látjátok!

Szilárd Nagy
SyenceLab Ltd.

Minőségi munka betartva a határidőket. Külön kiemelendő a fiatalos lendület és hogy tisztában van a legfrissebb trendekkel is. Csak ajánlani tudom!

Viktoria Toth
EastEur Ltd.

Very fast and professional service.

Tünde Barta
Csinianya

Már mással nem is dolgoznék 🙂 mindig tökéletesen azt kapom, amit szeretnék. Mindig ráérez a tökéletes stílusra. Gyors, kreatív, rugalmas!

Túri Nikolett
Netrisk alkusz

Nyugodt szívvel ajánlom 🙂 Együttműködő, gyors és igényes a munkájára.

Erzsébet Kertész
Sweetbomb

Csak ajánlani tudom. Nekünk nagyon nagy segítségünkre volt. Gyorsan és precízen dolgozik. Minden elképzelésünknek eleget tett. Nagyon kreatív. 🙂

Barbara Eper


Pontos és precíz munkát végeznek.A megrendelés határidőre elkészült. Csak ajánlani tudom őket.

Diana Andri
marketing vezető

Zsolt nagy értéke, hogy széleskörű grafikai látásmóddal rendelkezik, így mindig több és magas színvonalú verziót ajánl az anyagok esetében, megkönnyítve az ügyfél számára a választást. Gyorsan reagál a felmerülő kérésekre, közben figyelve a határidőre. A vele való munka gördülékeny és kifejezetten együttműködő. Legközelebb sem kérdés, hogy kihez fordulunk! Teljes arculatot és webdesignt tervezett cégünk számára, mindenki megelégedésére, a kért értékeket szem előtt tartva.

Bicsák József
IT

Profi munka, korrekt árak.

KÉSZEN ÁLLSZ A KÖZÖS MUNKÁRA?

Amennyiben ötleted, projected lenne számomra, lépj velem kapcsolatba és mondj el többet:

info@vadondesign.hu
+36 20 264 55 37
KÉSZEN ÁLLSZ A KÖZÖS MUNKÁRA?
Amennyiben ötleted, projected lenne számomra, lépj velem kapcsolatba
és mondj el többet:
info@vadondesign.hu
+36 20 264 55 37