fbpx
Mit keres Tom Hardy aláírása irodánk falán?
2015. 12. 24.
6 OSCAR DÍJ, GRATULÁLUNK
2016. 03. 01.

Egy ideje már forgott a sütőben, most már éles: új weboldalt izzítottunk!

A suszter és az ő cipője régóta élcelődés tárgya. Mondják, hogy lyukas. Mondják, hogy a mesternek már nincs is kedve hozzányúlni. Csak úgy felveszi reggel.

Mindannyian ismerjük az érzést. Évek óta ugyanaz, tök jó, de valami hiányzik. Működik, de nem szexi. Nem indít be. Nem akarom megmutatni, nem tölt el büszkeséggel, nem érzem, hogy én tudok a legszebben sétálni a városban.

Időnként az ember új cipőt vesz, akkor is, ha egyébként oké a régi.

Idén új arculattal és új weboldallal jelentkezünk. Itt, az oldalon megtalálod, mit csinálunk, kik vagyunk, mit gondolunk a designról, a webről, a kommunikációról. Megtalálod, miben vagyunk jók, és mit tanulunk épp.

Időnként elmondjuk majd, szerintünk merre megy mindaz, amit designnak vagy marketingnek gondolunk. Mutatunk példákat arról, amit csinálunk, megmutatjuk, milyen munkákat tekintünk irányadónak. Beszélünk arról, hogyan válhatsz profi megrendelővé, hogyan építhetsz menő ökoszisztémát az ötleteid köré, és mire koncentrálj, hogy növekedni tudj.

Addig is ne feledd: változni mindig nehéz. Változni soha nem csak ötlet kérdése, mindig ott a munka és elszántság. Hibák, tévedések és a továbblépés.

Nézz vissza néha. Lesz miért!