fbpx
Queen of Flours csomagolás tervezés
2021. 02. 12.
Reisekompis csomagolástervezés
2020. 04. 14.
Összes mutatása

ingatlan logo tervezés logo deisgn arculat tervetzés

Homepartners offline és online arculat

Egy teljesen új ingatlan üzleti modellt fejlesztett partnerünk és annak kellett kellően tapasztalatot sugárzó arculatot terveznünk. A tervezési szakasz egészen az offline anyagoktól (névjegykártya, levélpapir, dosszié, flyer, brossúra) átnyúlt az online (banner, social media felületek, webdesign, UI UX) tervezésekig.

Projectre tervezett elemek:
Logó tervezés és teljes arculattervezés
UI/UX és webdesign tervezés
Levélpapir, névjegykártya, flyer, brossúra, dosszié tervezés
Banner és hirdetési anyagok tervezése

Partnerünk véleménye:

Andri Diána
Homepartners Kft.

"Zsolt nagy értéke, hogy széleskörű grafikai látásmóddal rendelkezik, így mindig több és magas színvonalú verziót ajánl az anyagok esetében, megkönnyítve az ügyfél számára a választást. Gyorsan reagál a felmerülő kérésekre, közben figyelve a határidőre. A vele való munka gördülékeny és kifejezetten együttműködő. Legközelebb sem kérdés, hogy kihez fordulunk! Teljes arculatot és webdesignt tervezett cégünk számára, mindenki megelégedésére, a kért értékeket szem előtt tartva."
parallax background

Dolgozzunk együtt. Legyen a Te céged is csúcsragadozó!

Számomra az olyan hosszútávú kapcsolatok kiépítése a cél, ahol végül mindenki nyertes fél. Ezért mindig nyitott vagyok új dolgokra, és szívesen adom a nevem a munkáim mellé. Üljünk le egy kávé mellé és beszéljük át miben tudok segíteni.