Elysium Resort & Spa arculattervezés

A projekt keretében az Elysium, egy luxus üdülőhely és gyógyfürdő teljes márkaarculatát kellett megalkotni. A cél egy elegáns és egységes vizuális arculat kialakítása volt, amely tükrözi a szálloda kifinomult és nyugodt légkörét.

Fényűző hotel lobby modern belsőépítészeti megoldásokkal, elegáns bútorokkal és világítással.

Az első brainstorming Zsolttal hihetetlenül inspiráló volt. Adoptálta a felvázolt elképzeléseinket és a saját technikai és kreatív nyelvezetéhez igazította azt. Eközben segített tisztázni azt a víziót is, amit a márkaépítésben látni szerettünk volna. Végeredmény elnyerte a vezetőség tetszését. Ezúton is köszönjük a közös munkát!

Lila Hartman
The Elysium

Esettanulmány:
Ügyfél: The Elysium Resort & Spa

A projekt áttekintése:
Elysium, egy luxus üdülőhely és gyógyfürdő teljes márkaarculatának megalkotása. A cél egy elegáns és egységes vizuális arculat kialakítása volt, amely tükrözi a szálloda kifinomult és nyugodt légkörét.

A hangsúly a modern, mégis időtlen esztétika elérésére helyeződött, amely egyensúlyt teremt a luxus és a megközelíthetőség között. A márkának exkluzívnak kellett lennie anélkül, hogy túlságosan hivatalosnak vagy megfélemlítőnek tűnne. A minimalista és elegáns dizájnt választottuk, hogy a kifinomultságot közvetítse anélkül, hogy túlságosan díszes lenne. A mélykék színeket a nyugalmat idézik, míg a meleg bézs tónusok a kényelmet fokozzák. Ezek az elemek, valamint az egyszerű geometriai minták olyan márkaidentitást hoztak létre, amely vizuálisan is feltűnő és érzelmileg is visszhangzó.

Célkitűzés: Egy olyan fényűző, egységes márkaarculat létrehozása, amely tükrözi az üdülőhely nyugodt és exkluzív jellegét.

Kihívások:

– A luxus és az egyszerűség egyensúlyban tartása a pihentető és kényelmes légkör fenntartása érdekében.
– Modern, időtlen design biztosítása, amely továbbra is releváns marad.
– Egységes vizuális nyelvezet kialakítása a márka minden elemében.

Megoldás:
A design az eleganciára és a nyugalomra összpontosított, a gazdag kék és meleg bézs árnyalatok színpalettáját használva. A logót, egy kifinomult geometriai mintát úgy terveztük, hogy emlékezetes és sokoldalú legyen. A modern szerif betűtípusokat kifinomultságuk és tisztaságuk miatt választottuk. A márka minden elemét, a digitális megjelenéstől a fizikai tárgyakig, például a névjegykártyákig és a feliratokig, gondosan megterveztük.

Logó inspirációs elemek:
Elysium név, e betű, az égből indul, 5 csillagos szálloda.

Végeredmény és eredmények:
Az eredményül kapott márkaarculat koherens, kifinomult, és tökéletesen megragadja az Elysium lényegét. Modern, időtlen, fényűző és megközelíthető, ami fokozza az üdülőhely vonzerejét és emlékezetes interakciókat biztosít a márkával. A projekt sikeresen létrehozott egy olyan vizuális identitást, amely egyensúlyt teremt a luxus és az egyszerűség között, tükrözve a The Elysium által kínált nyugodt, magas színvonalú élményt.

KÉSZEN ÁLLSZ A KÖZÖS MUNKÁRA?

Amennyiben ötleted, projected lenne számomra, lépj velem kapcsolatba és mondj el többet:

info@vadondesign.hu
+36 20 264 55 37