fbpx
ugyved arculat webdesign
Dr. Soós Ádám ügyvédi iroda arculat frissítés
2019. 01. 14.
ugyvedi-iroda-logo-es-arculattervezes
Vidákovics Ügyvédi Iroda arculat
2018. 02. 10.

Mythos the greek étterem arculattervezés

A project célja az volt, hogy az eddig magyar étteremként működő hely új arculattal, új célközönséget szólíthasson meg. Az arculattervezést precíz ügyfél briefelés előzte meg, szerencsénkre nagyon készséges és informatív volt az ügyvezetés. Az új konyha típusa görög étteremre változott, ami teljesen új márka arculatot követelt meg. Feladat volt még többek között a külső dekor teljes megújítása, amivel több járókelőt szólít meg az új éttermi egység.

Ár és minőség pozicionálásban nem a szokványos görög étterem volt a cél, hanem egy jóval kifinomultabb vendégkört próbál megszólítani az új arculat. Az étterem jellegzetessége hogy kifejezetten görög szakácsokkal dolgozik, igy a görög motívumok több helyen megjelennek mind az étlapon, névjegykártyán, infografikákon, étlapon és a kirakaton.
parallax background

Dolgozzunk együtt. Legyen a Te céged is csúcsragadozó!

Számomra az olyan hosszútávú kapcsolatok kiépítése a cél, ahol végül mindenki nyertes fél. Ezért mindig nyitott vagyok új dolgokra, és szívesen adom a nevem a munkáim mellé. Üljünk le egy kávé mellé és beszéljük át miben tudok segíteni.