fbpx
parallax background
 

Vadon Zsolt,
szabadúszó tervező grafikus vagyok.


Immár több mint 10 éves tapasztalattal tervezek és szépítek arculatokat, teszek izgalmassá egyhangú online és offline reklám kiadványokat, formálom személyes ötletét egyedi csomagolássá. Szeretem üzletfeleim lenyűgözni és többet adni mint amire számítanak. Jelenleg Budapesten dolgozom, (alapvetőleg digitális nomád vagyok) ,de ügyfeleim a világ minden tájáról valóak.

Célom hogy az partnereim a legtöbbet profitálják a munkáimból, ezért szívvel lélekkel tervezek.


10 év tapasztalatom után rá kellett, hogy jöjjek hogy nem szeretem az üres szavakat, inkább az ütősebbnél ütősebb designok érdekelnek, így mellébeszélés helyett inkább minőséget adok az ügyfeleim kezébe. Szerencsémre azt is észrevettem hogy e piacon sok az elégedettlen ügyfél a megbízhatatlan grafikusok miatt. Már annó ezt a célcsoportot szemeltem ki mert ők a legboldogabbak ha végre használható és minőségi anyagot kapnak a kezükbe.

Szerintem fontos az ügyfélközpontú tervezés, tehát hogy szorosan együttműködjek a kliensemmel, megértsem a cége jövőképét, hogy milyen hatást szeretnének kiváltani leendő vásárlóiból, és ezt a cég vizuális megjelenése is támogassa.

Erősségem a többféle egyedi, kreatív koncepció gyors tervezése

(amíg sok grafikus csak 1 tervet készit el), amivel szeretem lenyűgözni az megrendelőket. Nyitott gondolkodású vagyok, szívesen fogadom az építő jellegű kritikát.

Számos tapasztalatot gyűjtöttem ügynökségnél, kis és nagy vállalatoknál, melyeket mostani szabadúszói létformám folyamán kamatoztatok.

Dolgozzunk együtt.

Legyen a Te céged is csúcsragadozó!

Szolgáltatásaim:

Arculattervezés
Logó tervezés
Weboldal tervezés
Marketing anyagok tervezése
Print és online anyagok tervezése.

Partnereim szolgáltatásai:

Kis és nagyméretű nyomtatás
Szövegírás
Keresőoptimalizálás
Hirdetési kampány menedzsment
Fotózás, video forgatás
Animáció tervezés